Pullover nedir ? Ne işe yarar - FİT GÜNLÜĞÜM

Pullover nedir ? Ne işe yarar

  Pullover nedir ? Ne işe yarar

Herkese merhaba arkadaşlar bugün üst vucut kaslarını harika bir şekilde çalıştıran pullover hareketini sizlere anlatacağız. Pullover hareketi çok zor bir hareket olmasına rağmen bir o kadar da riskli bir harekettir. Hareketi yaparken elinizden geldiği kadarı ile dikkatli olup doğru yapmaya özen gösterin. 


Bu hareket, Arnold Schwarzenegger tarafından yapılımı olan bir hareketin yanında iyi ve sık bilinen vücut geliştirmesinde katkı sağlayan hareketlerinden birisidir. İlk olarak bu egzersiz dikkatli bir şekilde yüksek ve bunun yanında orta tekrar yaparsanız eğer üst vücut tarafında bulunan kaslarınıza uygulanmış olan sıkılığı ve gerginliği artırmak için kullanabilirsiniz. 

İkinci olarak ise Pullover hareketi için en yararlı olduğu kısım Göğüs kafesidir. Kafesinin gerilmesi, genişlemesine ve yükselmesine yardımcı olup büyüyüp gelişmesini sağlamaktır.Üçüncü olarak ise Omurgayı stabilize hale getirmek için ve insan vücudunda bulunan ve kalan eklemlerini kilitlemek sebebi ile glutes ile çekirdek kasları ateşlenme gerçekleşir


Yorum Gönder

0 Yorumlar