Fitness nedir? Nasıl yapılmalı? Egzersizler nasıl yapılmalı? - FİT GÜNLÜĞÜM

Fitness nedir? Nasıl yapılmalı? Egzersizler nasıl yapılmalı?

Fitness nedir?

Evet arkadaşlar bugün fitness nedir? Bu kelime ne anlama geliyor, bir göz atalım. 

Fitness, kelimenin tam anlamıyla "fiziksel uygunluk" anlamına gelir. 

Günlük hayatımızda daha iyi zindelik ve fiziksel zindelik için bütünsel bir egzersiz olarak adlandırılır. Fitness, asla vücut geliştirme ile karıştırılmamalıdır. Vücut geliştirme, profesyonel yarışmalara katılmak için kaslar oluşturmak anlamına gelirken, fitness ise tam tersi vücudu sağlığa hazırlamak veya vücudunuzun belirli fiziksel ihtiyaçlarını karşılamaktır. 

Unutulmaması gereken şey, fitness sadece kas gruplarını geliştirmekle ilgili olmadığıdır ki bu yaygın yanlış kanıların aksine. Fitness farklı spor dallarına veya amaçlara göre fiziksel uygunluk kavramı da farklı anlamlara gelebilir. Örneğin; bir futbolcunun yaptığı işe bağlı olarak çeviklik, çeviklik, aerobik ve anaerobik enerji sistemleri geliştirdiğinde ortaya çıkar. Anlattığım kadarıyla fitness farklı anlamlar ifade edebilmektedir.

Egzersiz eğitim programları kişiden kişiye ve bir amaçtan diğerine göre değişebilir. Fitness alanında belirli bir antrenman standardı yoktur olamaz, yani her yaşın, yaşam tarzı ve vücut tipi farklıdır; Program istiyorsanız ya uzman kontrollü bir çalışma olacak yada iyice araştırılmış doğru şekilde öğrenilmiş bir programı olmalıdır. Bu spor belirli bir kalıbı veya amacı olmadığı için her yaşta yapılabilir. 



 ENGLISH TRANSLATION :


What is fitness?

Yes friends, what is fitness today? Let's take a look at what this word means.

Fitness literally means "physical fitness".

It is called a holistic exercise for better fitness and physical fitness in our daily life. Fitness should never be confused with bodybuilding. Bodybuilding means building muscles to participate in professional competitions, while fitness, on the contrary, is preparing the body for health or meeting your body's specific physical needs.

The thing to remember is that fitness isn't just about building muscle groups, which is contrary to common misconceptions. The concept of physical fitness can also have different meanings according to different sports branches or purposes. For example; It occurs when a football player develops agility, agility, aerobic and anaerobic energy systems depending on the work they do. As I explained, fitness can mean different things.

Exercise training programs can vary from person to person and from one goal to another. There cannot be a specific training standard in the field of fitness, so every age, lifestyle and body type is different; If you want a program, it should either be an expert-controlled study or have a thoroughly researched, properly learned program. Since this sport does not have a specific pattern or purpose, it can be done at any age.



fitness, fitnes, fıtnıs, fitnıs nasıl yapılır, fitnes nasıl yapılır, fitness nasıl yapılır, fitness programları, fitnes program, fitness fitness, program, programlar, fitness nedir, fitnes englısh, fitness egzersiz leri, detaylı finess programları, günlük fitness programları, fitnes programı hazırlama, fitness programı nasıl ve nereden bulunur, spor, güç, güç spor u, spor nedir, spor nasıl yapılır, fitness salonu, fitness nerede yapılır, güç sporları nelerdir, güç sporu,fitness, fitnes, fıtnıs, fitnıs nasıl yapılır, fitnes nasıl yapılır, fitness nasıl yapılır, fitness programları, fitnes program, fitness fitness, program, programlar, fitness nedir, fitnes englısh, fitness egzersiz leri, detaylı finess programları, günlük fitness programları, fitnes programı hazırlama, fitness programı nasıl ve nereden bulunur, spor, güç, güç spor u, spor nedir, spor nasıl yapılır, fitness salonu, fitness nerede yapılır, güç sporları nelerdir, güç sporu,

Yorum Gönder

0 Yorumlar